caffeclub-code.com

   
 
 

Uvjeti korištenja
Iako će administrator {IME_GALERIJE} brisati ili izmijeniti shvati neprihvatljivi materijal čim prije, nemoguće je pregledati baš svaki komentar. Stoga, prihvaćate da stavovi objavljeni na ovim stranicama izražavaju poglede i mišljenja autora, a ne administratora ili webmastera (osim za njihove vlastite), te oni neće biti odgovorni za iste.

Prihvaćate klauzulu da nećete objavljivati nikakav materijal koji je uvredljiv, opscen, vulgaran, prepun mržnje, prijetnji, ili bilo kakav drugi koji bi mogao povrijediti postojeće zakone. Slažete se da webmaster, administrator i moderatori {IME_GALERIJE} imaju pravo ukloniti ili izmijeniti bilo koji sadržaj u bilo koje vrijeme ako budu smatrali to potrebnim. Kao korisnik slažete se da sve informacije koje upišete bude spremljene u bazi podataka. Iako ove informacije neće biti proslijeđene trećim strankama bez Vašeg dopuštenja, webmaster i administrator ne mogu biti odgovorni za bilo kakvo hackiranje, koje bi dovelo do kompromitiranja podataka.

Ove stranice koriste cookieje za pohranu informacija na Vaš kompjuter. Oni služe samo za Vaše jednostavnije gledanje ovih stranica. E-mail adresa koju ste naveli koristi se samo za potvrdu detalja Vaše registracije i zaporke.

Kliknuvši na 'Slažem se' ispod, potvrđujete da se slažete sa gore navedenim uvjetima.